top of page

Sziasztok!

Selmecziné Valach Renáta vagyok, Az Életkapu Perinatális Alapítvány munkáját tanácsadó szakpszichológusként, dúlaként és integratív gyermekterapeutaként segítem, a közösségi platformokon Anyugiként találtok rám.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Az én történetem

Pályakezdő pszichológusként véletlenül sodródtam a gyermekek közé, és egy álmomban átélt szülésélmény hatására született meg bennem az anyaság iránti mindent elsöprő vágy.

Több mint egy évtized távlatából visszatekintve ugyanakkor el sem tudnám magamat másként képzelni mint három gyermekem anyukájaként és gyermekpszichológusként. Remélem, hogy azok a gyermekek és családok, akikkel ez alatt idő alatt együtt dolgoztam sem bánják, hogy végül nem felnőtt vonalon helyezkedtem el.

Az elmúlt több mint 10 évben rengeteget tanultam magamról tőlük, róluk, általuk, formálódtam anyaként és szakemberként is.

Anyaként átéltem, mennyi kérdés merül fel a gyermekekkel kapcsolatban: az egészen praktikus felvetésektől a gyermeknevelésen át az önismereti mélységű anyaság-témáig, pszichológusként pedig tudom, hogy milyen erő rejlik minden Édesanyában, és hogy néha csak egy kis extra figyelemre és támogatásra van szükségünk!

Az Életkapu Perinatális Alapítványnál
- nehezített fogantatás
- perinatális gyász
- szülésre felkészülés
- és kisgyermekkori kihívások: evés, alvás, szobatisztaság, testvérszületés esetén nyújtok a családoknak segítséget!

Anyugiként pedig elhivatottan dolgozom azon, hogy a szülők jobban értsék és beszéljék a gyermekük elsődleges nyelvét, a játékot, hogy a látott viselkedés mögötti okokat megértsék, és azzá a szülővé váljanak, amilyennek magukat a gyermektervezéskor megálmodták!

Kapcsolat

Életkapu Perinatális Alapítvány - Feketéné Kovács Judit

+3670/381-6268

bottom of page