top of page
426061953_1409036326385034_6832791309378395847_n.jpg

Sziasztok!

Erdősné Dabóczi Eszter vagyok, mentálhigiénés szakember, tréner, a ReflectMom önismereti játék egyik megalkotója.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Az én történetem

Az első lányom születésekor kezdtem el az intenzív önismereti munkát, ami máig tart, már az életem állandó része, és hiszem, hogy akkor járok jó úton, ha mindigis az lesz. 

 

Eredetileg pedagógus diplomám van, 2018-ban kezdtem el a Károli Gáspár Református Egyetem Mentálhigiénés segítő szakirányú továbbképzését. Nagyon fontos számomra az a rogersi, személyközpontú szemlélet, amit itt kaptam.  Hitelesen, empatikusan, elfogadóan jelen lenni mások számára olyan gyógyító erővel bír, amit hálás vagyok, hogy megtapasztalhattam, és amit napról napra fejlesztek magamban, hogy adni tudjam.

 

A második gyermekünkre sokat vártunk, és sajnos magzatként elvesztettük. Utána ismét a várakozás évei következtek. Sokat tanultam ezalatt magamról, az életről, kapcsolatokról, a szenvedésről.

 

2020-ban érkezett hozzánk újabb babánk, akivel a várandósság az előzmények által terhelve elképesztően stresszes, érzelmileg és fizikailag egyaránt megterhelő volt. Határtalanul hálás vagyok, hogy életerős, makkegészséges kislányunk azóta már három éves. 

Az anyaság nagy kihívás számomra, lehetőség gyors tempóban fejlődni :) 

 

A babázás évei alatt védtem meg a szakdolgozatomat, azóta a lelki egészség megőrzése területén dolgozom. A szülés-születés témaköre ezen belül különösen hangsúlyos szamomra, ezért vagyok elhivatott önkéntese az Életkapu Alapítványnak.

 

 

Munkám része egyéni kísérés, különböző témájú önismereti csoportok tartása édesanyák és fiatal felnőttek számára, és a ReflectMom önismereti játék gondozása.

Kapcsolat

Életkapu Perinatális Alapítvány - Feketéné Kovács Judit

+3670/381-6268

bottom of page