top of page
Image by Aditya Romansa

Rólunk

Alapítványunk célja a családok, gyermekre váró, várandós, szülés közeli, vagy kisgyermekes Édesanyák és családjaik támogatása kiemelten, de nem kizárólagosan a várandósság, szülés-születés és gyermekágy, a családdá válás időszakában. Elkötelezettek vagyunk a fogantatástól kezdődő élet, a szülés-születés eseményének, az életünket meghatározó első, korai időszak jelentőségének ismertetésében, terjesztésében. Segítő kezet nyújtunk a család minden tagjának a családdá válás érzékeny időszakában, a gyermeknevelés, a szülő-gyermek kapcsolat, párkapcsolat összefüggésében.

Kapcsolat

Miben segíthetünk?

Várandósság - Szülés - Anyaság

Image by Solen Feyissa

Szülő-gyermek kapcsolat

Image by Jon Flobrant

Önismeret

Image by Roman Kraft

Aktuális történéseink

cookie-the-pom-gySMaocSdqs-unsplash.jpg

Újra a SZÍVprojektünkön dolgozunk

Megerősítő visszajelzést kaptunk szakmai céljaink tekintetében, így minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy életre hívjuk az.

Pályázatokat írunk és reméljük, hogy ügyünk mögé állva segítik Alapítványunkat a vidéki területek perinatális szemléletformálásában. Drukkoljatok!

Séta a SzüléSzületés minőségéért

Mesés napot töltöttünk együtt a Séta a SzüléSzületés minőségéért programunkon. Nagyon köszönjünk mindazon családoknak, akik velünk tartottak, beszélgettek, gondolkodtak, jógáztak, játszaottak!

Jövőre ismét találkozunk!

352827385_219616507603017_5516333698134362450_n.jpg
IMG_5469_edited.jpg

Alapkőletétel

Márciusban végre a találkozásoké volt a főszerep. Egy napsütéses csütörtöki napon beszélgetésre hívtunk benneteket, egy találkozásra, amelyen közösen tehettük le az Alapítvány és a Közösség közös alapköveit!

Köszönjük, hogy eljöttetek, hogy megsoztottátok saját történeteiteket!

Helping Hands

Légy az önkéntesünk!
Tarts velünk!

Ha szeretnél aktívan részt venni Alapítványunk munkájában, önkéntességeddel támogatni, hogy minél több Édesanyához eljuthasson a segítségünk, akkor írj nekünk és keressük meg a közös kapcsolódásokat!

Köszönjük leveled!

bottom of page