top of page

Aktuális események

Projektünk INDUL!

Örömmel osztjuk meg veletek a hírt, hogy 2024 egy olyan év lesz, amely mélyen igazán meghatározó lesz az Életkapu Perinatális Alapítvány számára. Mint tudjátok, Alapítványunk elkötelezett a várandósság, szülés, Anyaság támogatása mellett, most egy csodálatos lépésre készül.

Az Alapítvány egyedülálló, szemléletformáló és edukatív csoportmódszertan kidolgozására vállalkozik, amelynek célj, hogy új perspektívát nyisson a perinatális időszak történéseire. Ez a csoportmódszertan nem csupán egy újabb program, hanem egy valódi Életkapu, ami által a résztvevők mélyebb önismeretre tehetnek szert, és segítséget kapnak az élet egyik legcsodálatosabb, ugyanakkor kihívásokkal teli időszakában.

Miért különleges ez a csoportmódszertan?

Egyedülálló megközelítés: Az új módszertan egyedi és innovatív. A szülés/születés érzelmi és pszichológiai aspektusokra is összpontosít,célja, hogy a vidéki területeken élők is teljesebb képet kapjunk arról, hogyan éli meg az egyén a terhességet, a szülést és a szülővé válást, és ismereteket, tapasztalatokat szerezzen arról, hogy mi minden történik a szülő-gyermek kapcsolatában ebben a nagyon fontos időszakban.

Szemléletformálás: A program része a szemléletformálás, amely segít megváltoztatni a hagyományos gondolkodásmódot a terhesség és a szülés kapcsán. Új perspektívát nyújt, amely a születés csodáját és a szülői lét mélységeit hangsúlyozza.

Edukatív alapok: Az alapítvány célja nem csupán az élmények átalakítása, hanem az is, hogy az érintettek információkkal és eszközökkel lássák el őket a tudatosabb döntéshozatalhoz és az egészségesebb életmódhoz.

Közösségi támogatás: A csoportmódszertan egy olyan közösséget hoz létre, ahol az emberek megoszthatják tapasztalataikat, érzéseiket, és egymást támogathatják a szülés és a szülővé válás kihívásaiban.

Ez egy új fejezet kezdetét jelenti az életben, és az Életkapu Perinatális Alapítvány büszkén vezeti az utat a pozitív változások felé.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek az izgalmas utazásnak, és várjuk, hogy együtt kibontsuk a jövő szép lehetőségeit.

Szeretettel,

Az Életkapu Perinatális Alapítvány Csapata

Beszéljünk a szobatisztaságról. Vendégünk Selmecziné Valach Renáta, pszichológus

Ha tele vagy kérdéssel, hogyan intsetek pápát a pelusnak, ha rajtad a nyomás, hogy ovikezdésre szobatiszta legyen a gyermeked, akkor tarts velünk jövő kedden egy kötetlen beszélgetésen!

2023.04.25. - Kedd 10:00-11:30

Mogyoróssy János Városi Könyvtár

Várlak Titeket szeretettel,

Reni

henley-design-studio-vQEERM9E6tc-unsplash.jpg

SzületésNap  

Május 19.-én nagy szeretettel várunk minden Anyaságra, szülésre készülő érdeklődőt egy előadásokkal, műhelymunkákkal teli délutánra!

Részletek és program HAMAROSAN!

roonz-nl-ATgfRqpFfFI-unsplash.jpg

Az Anyaság útjain - Betekintő Művészetterápiás Műhely

Az Anyaság egy életen át tartó utazás, amelyben néha könnyebb, néha nehezebb időszakok követik egymást.

Anyaként szeretnénk a gyermekeink számára a legtöbbet, legjobbat megadni, de mindeközben gyakran elfelejtünk Önmagunkra is figyelmet fordítani.

 2023.05.09. - Kedd 10:00-11:30

Mogyoróssy János Városi Könyvtár

Várlak Titeket szeretettel,

Juci

336267706_975345170130389_5608757487853138213_n.jpg

Úton... - Séta a SzüléSzületés minőségéért

Idén először az Életkapu szakemberei is kapcsolódnak a Magyar Pre- és Perinatális Pszichológiai és Orvostudományi Társaság országos eseményéhez.

"A sétával arra hívjuk fel a figyelmet, hogy milyen messzire nyúló jelentősége lehet annak, hogy egy szülés milyen élmény az édesanya, a baba és a család számára.

A „szülés/születés minősége” legalább olyan fontos, mint annak közvetlen eredménye."

Részletek HAMAROSAN!

imat-bagja-gumilar-jwTvCQQJXh0-unsplash.jpg
bottom of page