top of page

Miben segíthetünk?

Várandósság kísérése

Egy gyermek érkezése megannyi testi-lelki változással jár. Amennyiben szeretnél ebben a folyamatban tudatosan részt venni, esetleg úgy érzed, szükséged lenne némi iránymutatásra, mi itt vagyunk!

Egyéni és csoportos keretek között is segítünk megtalálni az egyensúlyt!

Szülésre való felkészülés

A szülés-születés az Édesanya és gyermek számára is meghatározó életesemény. Annek érdekében, hogy ez  egy békés és erőt adó élmény legyen, érdemes idejében megkezdeni a testi-lelki felkészülést. 

Egyéni és csoportos keretek között is számíthatsz ránk a felkészülésben!

Szülésélmény-feldolgozás

A szülés egy igazán elsöprő erejű élmény. Töltekezhetünk belőle, ha pozitív élményként szolgált, de okozhat fájdalmat is, ha valami nem úgy sikerült, ahogyan elterveztük. A szülés közvetlenül kapcsolódhat az anyában a saját anyai kompetencia érzésével, a női erejével és a női kiteljesedésével, és e kapcsolatokon keresztül hatással lehet az önértékelésére. 

Ha úgy érzed, lenne mit rendezned önmagadban a szülésed élménye kapcsán, segítünk neked!

Egyéni és csoportos formában is itt vagyunk!

Anyává válás

Anyává válni nem egy pillanat műve. Számos területen megváltozik az életünk, ahogyan változunk mi magunk is. Nehéz elengedni azt, ami volt és elfogadással, szeretettel üdvözölni azt, ami még olyan nagyon új.

Az Anyának lenni néha nehéz és ha Te is ezt érzed, tudd, hogy nem vagy egyedül!

Ha mégis elakadnál, van kitől segítséget kérni!

Egyéni is csoportos formában is támogatunk!

Szülő-gyermek kapcsolat

A Szülőként számtalan helyzetben kell helyt állnunk. Vannak esetek, amelyekben úgy érezhetjük, hogy elfogynak az eszközeink és szükségünk van valakire, akire támaszkodva megtalálhatjuk az új megoldásainkat. Segítünk, ha egy élethelyzetből eredő krízis során, vagy egy nehezebb nevelési helyzetben keresel megoldást!

Vissza a munkába!

Gyermeket terveztek, várandós vagy, vagy éppen visszatérni szeretnél a munka világába és vannak kérdéseid? Segítünk neked megtalálni a számodra legmegfelelőbb utat!

Kereshetsz bennünket egyéni keretek között is, de hamarosan szakmai workshopok keretében is választ kaphatsz kérdéseidre!

Önismeret

Bármilyen élethelyzetbe is kerülünk az első kapaszkodónk az lehet, ha képesek vagyunk tisztán látni mindazt, ami bennünk zajlik. Megismerve saját gondolatainkat, érzéseinket, egészen közel kerülhetünk a saját megoldáunkhoz.

Sokszor ehhez épp csak egy kis segítség kell!

Ha elakadtál és támogatásra lenne szükséged, keress bennünket!

Egyéni és csoportos formában is segítünk neked!

Írj nekünk!

+36703816268

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page